Ugrás az oldal tartalmára

Üdv a keeteean.hu fedélzetén

szobámban intek rád

aki a keeteean.hu mögött áll:

Pintér Krisztián

Egy kicsit művész hajlamú, egy kicsit geek beütésű gamer srác vagyok Egerből. Ha nem épp a gép előtt kockulok, akkor szívesen róvom Dollyval a város utcáit és a környező hegyeket. Jó időben szívesen pattanok bicajra vagy utazgatok az országban, főleg ha más is velem tart. 🙂

Félig kinyitott Apple MacBook Pro a sötétben.

#geek

Aki legalább a fél életét a számítógépén éli le, arra előbb utóbb úgy is rásütik: geek. Engem a műszaki részei igazán sohasem izgattak, az általuk biztosított digitális kreatív szabadság már annál inkább!

Tüzes akció jelent a Divinity: Original Sin II RPG-ből.

#gamer

Annak ellenére, hogy már a szabadidőm meglehetősen limitált, még mindig elég sokat játszok és ez az itteni posztok arányán is meglátszik. 😀 Főképp a történet alapú és kidolgozott világú játékokat szeretem, így nagy kedvenceim a szerep illetve akció/szerepjátékok.

Festékes palettával a kezemben ülök a könyvsarokban.

#művész

Designok és illusztrációk készítése mellett festeni is szoktam: főképp olajjal esetleg akrillal. Nálam művészet játék a színekkel.

Dolly gyömöszöli az egyik kedvenc (zsiráf) plüssömet.2

#Dolly

A legjobb szülinapi ajándék valaha: a kutyám Dolly. Ha csak tehetem mindig együtt vagyunk: dolgzunk, játszunk, barangolunk és eszünk. 😊